Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΑΝ...ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Γιόρτασαν την ημέρα του περιβάλλοντος......ποδοπατώντας το!
Απίστευτη υποκρισία...
Ο Νικ. Κακλαμάνης και η ΚΕΔΚΕ οργάνωσαν φιέστα δήθεν για το περιβάλλον και ενώ το ποδοπατάνε 364 μέρες το χρόνο, δεν το λυπηθηκαν ούτε αυτή την 5η Ιουνίου, παγκόσμια μάρα περιβάλλοντος. Οργάνωσαν λοιπόν τη φιέστα στο πάρκο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης, χωρίς να ζητήσουν άδεια από την Ορνιθολογική εταιρία, ως όφειλαν.
Η Ορνιθολογική εταιρία συχνά έχει αρνηθεί εκδηλώσεις στο πάρκο, ή τις έχει χωροθετήσει σε ειδικά σημεία, για να προστατέψει την πλούσια πανίδα του από μαζική προσέλευση κόσμου.Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα για την ΚΕΔΚΕ και τον Κακλαμάνη, τον δήμαρχο του τσιμέντου και των δημοσίων σχέσεων. Αυτός που παραδίδει τον τελευταίο μεγάλο αδόμητο χώρο της Αθήνας (τον Ελαιώνα) στο τσιμέντο, χωρίς καν τις νόμιμες άδειες ή master plan, σιγά και μην έσκαγε για τα παλιόπουλα του πάρκου. Αν εξαφανιστούν θα βρει καμιά εταιρία να φέρει άλλα. Και θα κάνει και μια εκδήλωση για να προβάλει το έργο του!

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ορνιθολογικής για το θέμα.Εν το μεταξύ ο Ν. Κακλαμάνης έφαγε και πόρτα από καλλιτέχνες που είχε καλέσει, γιατί μόλις έμαθαν τα καθέκαστα ακύρωσαν τη συμμετοχή τους.

Οι καλλιτέχνες είναι οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Σάκης Μπουλάς και Χρήστος Θηβαίος.

Περισσότερα για το θέμα και φωτογραφίες στο site της Απόδρασης Αγίων Αναργύρων


ΠΗΓΗ : PRESS-GR.

Δεν υπάρχουν σχόλια: