Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΑ ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΑ

Τρόμο μας προκάλεσε η είδηση που δημοσίευσε η εφημερίδα "ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" σχετικά με τα έργα σκεπάσματος του ρέματος "Εσχατιάς" δηλαδή στο Καναπισερί.
Πριν από λίγους μήνες το blog μας είχε γράψει ότι με το έργο αυτό κινδυνεύουν να βουλιάξουν , κυκλοφοριακά τα Μυκονιάτικα αφού όλη η κίνηση από τους όμορους δήμους θα μετακινηθεί προς την συγκεκριμένη συνοικία.
Η απάντηση υπευθύνου της τεχνικής εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο σε ερώτηση της εφημερίδας σχετικά με το αν έχουν προηγηθεί συγκοινωνιακές μελέτες τα λέει όλα. Ο υπεύθυνος απάντησε "πως δεν είναι δικιά του δουλειά η συγκοινωνιακή μελέτη" , ρίχνοντας έτσι το μπαλάκι των ευθυνών στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και στην δημοτική αρχή των Αγίων Αναργύρων.
Οπότε ετοιμάζονται νέες σημαντικές κυκλοφοριακές αλλαγές σε βάρος των κατοίκων της πόλης μας με θύμα αυτή την φορά τα ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΑ.
Αλήθεια εκεί στον δήμο ασχολείται κανείς σοβαρά με το συγκεκριμένο θέμα μήπως και αποφύγουμε το νέο κυκλοφοριακό εφιάλτη που πάει να δημιουργηθεί ή θα αρκεστούν σε κραυγές, επικοινωνιακά τεχνάσματα και τυπικά διαβήματα διαμαρτυρίας για να δικαιολογήσουν τη ύπαρξή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: