Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Οργισμένα είναι αρκετά τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την τακτική που ακολουθεί ο δήμαρχος να προσεγγίζει με πλάγιο τρόπο, αγωνιστές και ανθρώπους της αριστεράς.
Το πολιτικό παρελθόν του κ. Σαράντη είναι σε όλους γνωστό αφού για πολλά χρόνια ανήκε στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και εξακολουθεί μέχρι και σήμερα, να επηρεάζει φίλους και στελέχη του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου που κατοικούν στη πόλη μας.
Όταν αποφάσισε να μεταπηδήσει στο ΠΑΣΟΚ κατάφερε να παρασύρει αρκετούς "συντρόφους του" σε αυτή την κίνηση με αποτέλεσμα να κάνει σημαντική πολιτική ζημιά στη δημοτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα συνεργάτες του δημάρχου μιλούν ανοικτά ότι έχουν προσεγγίσει και τον κ. Χανιώτη ( υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές) που τώρα πια δεν ηγείται της προσπάθειας της παράταξης "ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΡΑΣΗΣ" , και ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο επικοινωνίας.
Επίσης αυτό που τονίζουν συνεχώς οι άνθρωποι του κ. Σαράντη είναι ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος παρουσιάζει έντονες διαφορές (λόγω των αρκετών πολιτικών τάσεων που υπάρχουν) και τον ευνοεί αυτό το γεγονός να εκμεταλλευθεί τις διαφορές ώστε να κερδίσει ψήφους και εντυπώσεις

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Κάτι ήπιες και σε πείραξε, ανώνυμε συντάκτη.
"Οργισμένο" μέλος του ΣΥΡΙΖΑ

Green_revenger είπε...

Εγώ νόμιζα πως η προβοκάτσια θα ερχόταν από όλους όσοι αδυνατούν αντικειμενικά να ανταπεξέλθουν σ'αυτά που υποσχέθηκαν και για τα οποία ψηφίστηκαν από το λαό των Αγίων Αναργύρων.
Μάλλον όμως έκανα λάθος.
Ένα ακόμα "οργισμένο" μέλος του ΣΥΡΙΖΑ