Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

ΑΔΥΝΑΤΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΗ ΠΟΛΗ

Απίθανη δήλωση έκανε στον φιλοσαραντικό τύπο ο αντιδήμαρχος Π. Τσελέκας όπου επαληθεύει πανηγυρικά τις καταγγελίες που έκαναν δημότες και δάσκαλοι στο blog μας, ότι οι υπηρεσίες του δήμου αρνούνται να ποτίσουν τα δέντρα που οι ίδιοι φύτεψαν.
Ο κ. Τσελέκας δήλωσε πως "οι υδροφόρες του δήμου δεν φτάνουν και ότι οι κάτοικοι μαζί με τη σχολική κοινότητα οφείλουν να φροντίζουν τα δέντρα που φυτεύτηκαν σε πεζοδρόμια και σε αυλές σχολείων".
Μάλλον μας "δουλεύει" ο αγαπητός αντιδήμαρχος γιατί όταν ανέλαβε η δημοτική αρχή να "πρασινίσει' την πόλη, είχε την υποχρέωση να πάρει και τα απαραίτητα μέτρα φροντίδας των δέντρων και όχι να ρίχνει το μπαλάκι στους δημότες και στους δασκάλους των σχολείων.
Επίσης είχε την υποχρέωση να έρθει σε συνεννόηση και συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς της πόλης για το πότισμα των δέντρων από την στιγμή που διαπιστώνει ότι είναι ανίκανη να τα συντηρήσει.
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΗΚΗΣΗΣ με τέτοιου είδους ενέργειες αποδεικνύεται την αδυναμία και την ανευθυνότητα σας σε ένα τόσο κρίσιμο θέμα που είναι το πράσινο στην πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: