Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

Ο "ΘΥΜΟΣ" ΚΑΙ Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

"Θυμωμένος"... είναι ο δήμαρχος από την ανικανότητα των συνεργατών του.
Το περιβάλλον του δημάρχου διαρρέει παντού την δυσαρέσκεια του κ. Σαράντη για την διοικητική ανεπάρκεια των αντιδημάρχων αλλά και των προέδρων των Οργανισμών, οι οποίοι με τις πολιτικές που εφαρμόζουν δεν βοηθούν την ανάπτυξη της πόλης.
Βέβαια πρέπει να υπενθυμίσουμε στον αγαπητό κ. Σαράντη, ότι οι κύριοι Τσελέκας, Σπανός , Ρούσσος και Κουτελιέρης συμμετείχαν για αρκετά χρόνια σε διοικητικές θέσεις όταν δήμαρχος ήταν ο κ. Ταμπακίδης άρα υπάρχει εμπειρία στους σημερινούς συνεργάτες του δημάρχου.
Μάλλον σκοπός των επικοινωνιολόγων του κ. Σαράντη είναι να φορτώσουν την αποτυχημένη διοίκηση που ασκεί σε άλλους και φυσικά ο ίδιος να αποποιηθεί των ευθυνών του.
Φυσικά το "περιβάλλον" του δημάρχου ξεχνά να αναφέρει ότι οι αντιδήμαρχοι ακολουθούν τις εντολές που παίρνουν από τον δήμαρχο.
Ο οποίος τόσα χρόνια που συμμετέχει στην διοίκηση του δήμου, και συνεργάτες έπρεπε να ξέρει να διαλέγει ( και να μην τους κατηγορεί) αλλά και καλύτερη πολιτική όφειλε να ακολουθεί ώστε να οδηγήσει την πόλη, στον δρόμο της ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: