Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ Μ. ΠΟΥΛΙΟΥ

Έχει ξεχάσει ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Μ. Πούλιος ότι εδώ και 18 μήνες η παράταξή του, διοικεί το δήμο.
Στο κεντρικό άρθρο που υπογράφει ο ίδιος στην εφημερίδα που εκδίδει μιλάει για "διεκδικητική κινηματική πολιτική, για επιχορηγήσεις που δεν φτάνουν, για γραφειοκρατικές διαδικασίες" και άλλα διάφορα. Στη συνέχεια του ίδιου άρθρου αλλά και σε άλλη σελίδα αναφέρει ότι πρέπει να διεκδικήσουμε τους χώρους του ΟΣΕ και να τους αξιοποιήσουμε.
Μας θυμίζει λίγο την ιστορία με τον προαστιακό και τον πευκώνα όπου πριν από λίγα χρόνια πρωταγωνιστούσε στις κινητοποιήσεις και δήλωνε υπερευαίσθητος στα οικολογικά ζητήματα. Όταν ήρθε όμως η ώρα να αντιδράσει ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΤΟΥ ΠΕΥΚΩΝΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΡΟΦΗ 360 ΜΟΙΡΩΝ, προσπαθώντας να δικαιολογήσει με μισόλογα την αναλγησία της δημοτικής αρχής η οποία δεν αντιστάθηκε ούτε μία μέρα στους εργολάβους.
Αν θέλει πραγματικά να βοηθήσει τον δήμο ας "κράξει" από την εφημερίδα του, την διοίκηση Σαράντη ώστε να διεκδικήσει με σθένος και αποφασιστικότητα τους ελεύθερους χώρους για πράσινο.
Επιτέλους ας σταματήσει το κήρυγμα για κινήματα και αγώνες διότι ο ίδιος με αυτά που ψηφίζει στο δημοτικό συμβούλιο (αυξήσεις δημοτικών τελών,δάνεια ,τροφεία κ.α.) επιβεβαιώνει αυτά που γράφει "ότι ο κόσμος δεν ανέχεται άλλο την κοροϊδία, το ψέμα και την απάτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: