Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ

Φουντώνει πλέον η αντιπαράθεση μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων που στηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ ( Ανοικτή Πορεία Δράσης) και ΚΚΕ (Δημοτική Αναγέννηση).
Το άγχος που διακατέχει και τις δύο παρατάξεις για το ποια, θα είναι αυτή που θα έχει τα μεγαλύτερα ποσοστά στις επόμενες εκλογές έχει δημιουργήσει μια αναίτια σύγκρουση μεταξύ τους.
Στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας που στηρίζει την Δημοτική Αναγέννηση υπάρχουν αιχμηρά κείμενα εναντίον ενεργειών που έκαναν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τους 8 "κατηγορούμενους" του προαστιακού αλλά και για τις συνεργασίες που κάνει με το ΠΑΣΟΚ σε άλλους δήμους ,στην ΚΕΔΚΕ,και στην ΓΣΕΕ.
Βέβαια όλα τα παραπάνω δεν βοηθούν την ορθή αντιμετώπιση των θεμάτων αφού και οι δύο παρατάξεις έχουν δείξει ότι μπορούν να βρουν κοινό πεδίο δράσης και με συνεργασία μπορούν να αντιμετωπίσουν τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την πόλη ώστε να δώσουν λύσεις για το καλό του δήμου.
Εξάλλου να μην ξεχνούν και οι δύο παρατάξεις ότι πριν από λίγα χρόνια δικοί τους άνθρωποι συνδιοικούσαν με την διοίκηση Ταμπακίδη δηλαδή με το ¨κακό" ΠΑΣΟΚ. Φυσικά τώρα, δικαίως ,αντιπολιτεύονται την διοίκηση Σαράντη που δείχνει αδύναμη να διαχειριστεί σωστά τα προβλήματα του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: